Hoe kan ik mijn account sluiten of verwijderen?

Meldingen uitschakelen

Als je geen e-mailmeldingen van PuppyPlaats meer wilt ontvangen met betrekking tot je advertenties of nieuwe berichten, kun je deze uitschakelen op je account in het gedeelte "Meldingen", door alle vakjes uit te schakelen.

Als je geen e-mailmeldingen meer wilt ontvangen van PuppyPlaats met betrekking tot je bewaarde zoekopdrachten, kun je deze uitschakelen door de vakjes voor elk van je bewaarde zoekopdrachten uit te vinken.

Contact van potentiële kopers

Als je niet langer door potentiële kopers benaderd wilt worden, kun je ervoor kiezen om je telefoonnummer niet in je advertenties weer te geven - lees in dit artikel hoe je dit kunt doen. Bekijk dit artikel  voor meer informatie over het wijzigen van je contactgegevens.

Je kunt er ook voor kiezen om je advertenties te sluiten. Bekijk dit artikel voor meer informatie over hoe je dit kunt doen.

Je account sluiten/verwijderen

Als je je account op PuppyPlaats toch niet meer wilt behouden, neem dan contact met ons op via onderstaande knop. Selecteer "Account sluiten" in je bericht en geef aan dat je je account wilt sluiten/verwijderen. We vinden het jammer je te zien gaan!