Hoe verwijder ik het telefoonnummer uit mijn advertentie(s)?

Je telefoonnummer onzichtbaar maken op je advertenties

Om veiligheidsredenen moet PuppyPlaats een telefoonnummer van je hebben - je bent echter niet verplicht om je telefoonnummer op je advertenties te vermelden. Op je account, onder de sectie "Contactgegevens", kan je kiezen om je telefoonnummer niet te tonen op je advertenties door het vakje uit te vinken (zie afbeelding hieronder).

Als je meer hulp nodig hebt

Als dit artikel je vraag niet beantwoordt, kan je natuurlijk contact met ons opnemen door op de onderstaande knop te klikken: