Ik ben het wachtwoord voor mijn PuppyPlaats account vergeten

Je wachtwoord vergeten

1. Als je normaal gesproken inlogt via e-mail, kun je via onderstaande link een nieuw wachtwoord aanvragen:
    Nieuw wachtwoord aanvragen
  2. Vul je e-mailadres in en klik op "Stuur mij de reset link".
  3. Controleer de inbox van je e-mail. Je zou nu een e-mail moeten hebben ontvangen van PuppyPlaats genaamd "[Wachtwoord resetten] Instructies om je wachtwoord opnieuw in te stellen".
  4. Klik op "Wachtwoord opnieuw instellen", en je wordt naar de pagina gebracht waar je je wachtwoord opnieuw kunt instellen door een nieuw wachtwoord in te voeren.

Als je je normaal gesproken via Facebook of Google aanmeldt, dien je de instructies van Facebook of Google te volgen over wat je moet doen als je het wachtwoord van je Facebook of Google account bent vergeten.

Geen e-mail van ons ontvangen

Controleer de spam en prullenbak van je e-mail. Je kunt ook dit artikel bekijken waarin wordt uitgelegd hoe je ons e-mailadres aan het adresboek van je e-mail kunt toevoegen, zodat je altijd onze e-mails ontvangt.