Een account aanmaken

Het aanmaken van een account bij PuppyPlaats is eenvoudig en gratis en geeft je toegang tot extra functies die niet beschikbaar zijn voor bezoekers. Volg de onderstaande stappen om een account aan te maken:

1. Klik op de website van PuppyPlaats op het gebruikerssymbool in de rechterbovenhoek van de pagina
  2. Klik op 'Aanmelden'.
  3. Voordat je verder gaat, dien je er rekening mee te houden dat je door het aanmaken van een account bij PuppyPlaats de algemene voorwaarden van het platform accepteert.
  4. Kies of je de PuppyPlaats nieuwsbrief wel of niet per e-mail wilt ontvangen door het vakje aan of uit te vinken.
  5. Je kunt nu kiezen uit drie opties:
    • Doorgaan met Facebook - hier word je doorgestuurd naar Facebook. Voer je Facebook inloggegevens in om door te gaan. Je PuppyPlaats account wordt nu automatisch gekoppeld aan je Facebook account.
    • Meld je aan met een e-mailadres en voer een e-mailadres naar keuze in het veld in. Dan kies je een wachtwoord voor je account. Het wachtwoord moet minimaal 8 tekens lang zijn (je kunt dit later altijd in je profiel wijzigen - lees hier hoe je dat kunt doet). Voer je wachtwoord in en klik vervolgens op "Mijn account aanmaken".
  6. Kies het type account dat voor jou van toepassing is (zie hieronder) en klik op "Doorgaan". Als je het niet zeker weet, kun je dit altijd later wijzigen - lees hier hoe je dat kunt doen.
  7. Vul alle verplichte velden onder 'Accountgegevens' in en klik op 'Mijn account aanmaken'.
    • Als je ervoor kiest om het e-mailadres dat is gekoppeld aan je Facebook account niet te gebruiken, kunt je het e-mailadres in dit stadium bewerken.
    • In dat geval ontvang je een e-mail met een activatielink naar het nieuwe e-mailadres dat je hebt ingevoerd. Open deze e-mail en klik op "Je account bevestigen". Als je geen e-mail ontvangt, klik je op "Nieuwe e-mailactivering aanvragen" op de inlogpagina.

Als je nog steeds geen e-mail van ons heeft ontvangen, lees dan dit artikel over hoe je het probleem kunt oplossen.

Nadat je je hebt aangemeld, ben je klaar om je account te gaan gebruiken! Je wordt nu gevraagd om in te loggen met de gegevens/methode die je zojuist hebt ingevoerd.

Type Accounts

Het is belangrijk dat je het juiste type account selecteert, om te profiteren van alle voordelen die aan elk type account gekoppeld zijn. Hieronder vind je een beschrijving van elk type account en welke het beste bij je past:

Particulier (Standaard)

Dit type account is het standaard type account voor personen die PuppyPlaats willen gebruiken en toegang willen tot de extra functies van PuppyPlaats, waaronder de mogelijkheid om advertenties en zoekopdrachten op te slaan, contact op te nemen met verkopers en nog veel meer. Dit is ook het type account voor diegenen die slechts een enkele keer adverteren.

Fokker

Dit type account is bedoeld voor professionele fokkers en hobbyfokkers die verwachten herhaaldelijk te adverteren. Je kunt een logo en fokkersprofiel uploaden naar je account.

Erkende Fokker (In aanbouw)

We werken momenteel aan accounttype om jou als erkende fokker te onderscheiden van hobbyfokkers. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven.

Opvang/Stichting

Dit type account is voor in Nederland/België geregistreerde stichtingen en opvangcentra. Een geldig registratienummer is vereist. Je kunt een logo en de informatie over je opvangcentrum uploaden naar je account.

Bedrijf

Dit type account is voor bedrijven die PuppyPlaats willen gebruiken om te adverteren. Met dit account kunnen er geen advertenties voor puppy's worden geplaatst.