Hoe kan ik mijn advertentie sluiten?

Om er zeker van te zijn dat de advertenties op PuppyPlaats up-to-date zijn, is het zeer belangrijk dat je je advertentie onmiddellijk verwijderd als deze niet langer relevant is (bijvoorbeeld als je je hond heeft verkocht).

Je advertentie sluiten

1. Ga op je accountpagina naar "Mijn advertenties" in de linker zijbalk.

2. Klik op de knop "Sluiten" op de advertentie die je wilt verwijderen (zie onderstaande afbeelding).
  3. Klik op "Bevestigen" via het pop-up bericht om je advertentie te sluiten - je advertentie zal nu als "Inactief" geplaatst worden.

Het per ongeluk sluiten van je advertentie

Indien je per ongeluk een advertentie heeft gesloten en deze weer wilt herstellen, kan je naar je Inactieve advertenties gaan en klikken op "Heropenen".

Als je een advertentie ziet die gesloten zou moeten zijn

Als je een advertentie ziet waarvan je denkt dat die gesloten en verwijderd moet worden van de PuppyPlaats website, meld de advertentie dan aan ons (lees hier hoe). Redenen om te denken dat advertenties moeten worden verwijderd omvatten, maar zijn niet beperkt tot:

• De advertentie is niet langer relevant
  • De advertentie lijkt nep
  • De advertentie bevat onjuiste informatie

Ons Trust & Safety team zal de advertentie bekijken en, indien wij dit gepast achten, van de website verwijderen en contact opnemen met de gebruiker die verantwoordelijk is voor de advertentie.

Als je meer hulp nodig heeft