Welkom
Inloggen

Hoe kan ik het type account wijzigen?

Je type account wijzigen

Als je vindt dat een ander type account dan je huidige beter past bij hoe je PuppyPlaats gebruikt, kun je je type account wijzigen. Je doet dit door naar je account te gaan en onder het gedeelte "Algemene informatie" de optie "Wijzigen" te selecteren, zoals in de onderstaande afbeelding. Kies vervolgens het geschikte type account en klik op "Doorgaan".

Er zijn vier verschillende type accounts bij PuppyPlaats om aan de verschillende behoeften van al onze gebruikers te voldoen - Particulier, Fokker, Opvang/Stichting en Bedrijf. Het is belangrijk dat je het juiste type account gebruikt om te profiteren van alle voordelen die aan elk type account zijn gekoppeld. Hieronder vind je een beschrijving van elk type account en welke het beste bij je past:

Particulier

Dit type account is het standaard type account voor mensen die PuppyPlaats willen gebruiken en toegang willen tot de extra functies van PuppyPlaats, waaronder de mogelijkheid om advertenties en zoekopdrachten op te slaan, contact op te nemen met verkopers en nog veel meer. Dit is ook het type account voor diegenen die slechts een enkele keer adverteren.

Fokker

Dit type account is bedoeld voor professionele fokkers en hobbyfokkers die verwachten herhaaldelijk te adverteren. Je kunt een logo en fokkersprofiel uploaden naar je account.

Opvang/Stichting

Dit type account is voor in Nederland/België geregistreerde stichtingen en opvangcentra. Een geldig registratienummer is vereist. Je kunt een logo en de informatie over je opvangcentrum uploaden naar je account.

Als je meer hulp nodig hebt

Als dit artikel je vraag niet beantwoordt, kun je natuurlijk contact met ons opnemen door op de onderstaande knop te klikken:

Contact 

Was dit antwoord nuttig? Ja Nee

Feedback versturen
Het spijt ons dat we u niet hebben kunnen helpen. Als u feedback geeft, kunnen we het artikel verbeteren.