Hoe kan ik mijn contactgegevens wijzigen (telefoon, adres, e-mail)?

Je contactgegevens wijzigen

1. Ga op de pagina van je account naar het gedeelte "Contactgegevens" (zie onderstaande afbeelding).
  2. Als je het telefoonnummer dat aan je account is gekoppeld, wilt wijzigen, klik je op "Wijzigen" rechts van je huidige telefoonnummer.
    • Voer je nieuwe telefoonnummer in het pop-upveld in.
    • Er wordt een bericht met een 6-cijferige verificatiecode naar je nieuwe telefoonnummer verzonden.
    • Verifieer je nieuwe telefoonnummer door de 6-cijferige code in te voeren.
  3. Kies of je je telefoonnummer wel of niet op je profiel wilt weergeven, zodat andere gebruikers van PuppyPlaats contact met je kunnen opnemen door het vakje aan te vinken. Je kunt dit later altijd nog wijzigen als je dat wilt.
  4. Kies of je je adres wilt wijzigen.
  5. Kies of je je e-mailadres wilt wijzigen.
    • Als je het e-mailadres dat aan je account is gekoppeld, wijzigt, ontvang je een bevestigingsmail op het nieuwe e-mailadres dat je hebt ingevoerd met een activeringslink. Als je deze e-mail niet ontvangt, raadpleeg dan dit artikel om het probleem op te lossen.
  6. Klik op "Wijzigingen bevestigen".

OPMERKING: elke nieuwe advertentie die wordt gemaakt, gebruikt automatisch de gegevens die je in je account hebt opgeslagen. Bestaande advertenties worden echter niet automatisch bijgewerkt. Daarom moet je elke afzonderlijke advertentie met je nieuwe contactgegevens bewerken om ervoor te zorgen dat je advertenties up-to-date zijn.

Als je meer hulp nodig hebt

Als dit artikel je vraag niet beantwoordt, kun je natuurlijk contact met ons opnemen door op de onderstaande knop te klikken:el