Heb je spam of beledigende berichten ontvangen?

Als je spam of beledigende berichten hebt ontvangen met betrekking tot je betrokkenheid bij PuppyPlaats, dan spijt ons dat te horen. Volg de onderstaande instructies, zodat we ervoor kunnen zorgen dat het niet meer gebeurt.

De afzender rapporteren en ons op de hoogte stellen van de spam/misbruik

Om de details van de spam/misbruik te kunnen bekijken, zouden we je dankbaar zijn als je de gebruiker die je het bericht heeft gestuurd zou kunnen rapporteren (zie hier hoe). Als je spamberichten hebt ontvangen van iemand die beweert PuppyPlaats te vertegenwoordigen, zie dan dit artikel

Als je nog steeds berichten van deze aard ontvangt van dezelfde gebruiker of een andere, laat het ons dan weten.

Contact opnemen met de lokale politie

Als je bedreigende en kwetsende berichten hebt ontvangen of je daar zorgen over maakt, raden we je ook aan contact op te nemen met je plaatselijke politie-autoriteit. Wij kunnen contact leggen met de politie en alle gegevens waarover wij beschikken verstrekken om hen te helpen bij hun onderzoek.