Hoe neem ik contact op met verkopers over hun advertentie?

Contact opnemen met een verkoper

Er zijn twee manieren waarop je contact kunt opnemen met een verkoper met betrekking tot zijn advertentie (zie onderstaande afbeelding):

1. Neem contact op via de PuppyPlaats chat
    - Je kunt al je gesprekken met verkopers zien door op het icoontje in de rechterbovenhoek te klikken
  2. Neem contact op via de telefoon - verkopers kunnen kiezen of ze hun telefoonnummer wel of niet willen tonen bij hun advertenties, dus het is niet vanzelfsprekend dat deze optie beschikbaar is.

Limiet voor het tonen van telefoonnummers

Elk PuppyPlaats account heeft een limiet voor het aantal telefoonnummers dat je per dag en per maand kunt onthullen. Dit is om onze verkopers te beschermen tegen spam en oplichting.

Dagelijkse limiet

Je kunt 12 telefoonnummers per dag onthullen.

Maandelijkse limiet

Je kunt 15 telefoonnummers per maand onthullen. Deze limiet wordt 30 dagen na de onthulling van het eerste telefoonnummer gereset.

Wat gebeurt er als ik een limiet voor het onthullen van een telefoonnummer bereik?

Je krijgt een melding wanneer je die dag of maand nog 1 telefoonnummer kunt onthullen. Vervolgens krijg je een foutmelding wanneer je je dagelijkse of maandelijkse limiet hebt bereikt en je geen telefoonnummers van verkopers meer kunt onthullen. Als dit gebeurt, kun je natuurlijk altijd nog de PuppyPlaats chat gebruiken om contact op te nemen met verkopers.