Kan ik chats verwijderen?

Soms wil je je chatlijst opschonen en gesprekken verwijderen die nergens toe hebben geleden. Bijvoorbeeld als je hebt besloten dat iemand niet in staat was om een geschikt thuis te bieden voor je pup, of als je erachter bent gekomen dat een fokker geen pups meer beschikbaar heeft.

Je kunt een gesprek in chat verwijderen door de volgende stappen te volgen:

1. Ga naar de chat die je wilt verwijderen

2. Klik op het tandwiel en selecteer 'Gesprek verwijderen'

3. Bevestig dat je de chat wilt verwijderen

Je zult nu zien (na het vernieuwen van de pagina) dat het gesprek is verwijderd uit je lijst. Het zal echter nog steeds verschijnen in de lijst van de andere persoon.

Als de andere persoon je nog een bericht stuurt, zul je het nog steeds ontvangen. Maar je zult niet in staat zijn om de chatgeschiedenis te zien van voordat je het bericht verwijderde.

Het verwijderen van een chat zal de gebruiker niet stoppen met het sturen van berichten naar jou. Als je dit wilt doen, lees dan over het blokkeren van een gebruiker. We willen je vragen de gebruiker ook te rapporteren als hij/zij zich misdraagt, je probeert op te lichten of wanneer je vermoed dat er een probleem is met het dierenwelzijn van een hond.