Hoe boost ik mijn advertentie(s)?

Door je advertentie te boosten kan je je advertentie beter zichtbaar maken voor gebruikers die zoeken naar huisdieren, diensten, evenementen of accessoires op PuppyPlaats. In dit artikel lees je hoe je je advertentie kan boosten, en wat de verschillende boost-opties voor je zijn.

Boost Type's

Alle boosts gelden voor verschillende periodes (3, 7 of 15 dagen) en er zijn momenteel drie verschillende boost-pakketten die drie verschillende functies hebben:

• HighlightJe advertentie wordt uitgelicht, wat betekent dat het twee extra foto's krijgt terwijl het ook de boost badge heeft. Dit maakt je advertentie beter zichtbaar in de zoekresultaten en het zal ook in de bovenste sectie van de zoekresultaten te vinden zijn.
  • Omhoogplaatsing -  Je advertentie zal elke 24 uur omhooggeplaatst worden naar de top van de zoekresultaten zo lang de advertentie is geboost.
  • Boost sectie - Je advertentie zal worden weergegeven in een aparte boost sectie samen met andere boosted advertenties, die zich bovenaan de zoekresultaten bevindt. Het zal ook een boost-ster hebben.

Hier zijn de verschillende boost types die je kan toepassen op je advertentie:

• Klein (S) - Je advertentie wordt 3 dagen lang geboost.
  • Medium (M) - Je advertentie wordt 7 dagen lang geboost.
  • Groot (L) - Je advertentie wordt 15 dagen lang geboost.

Je advertentie boosten

Telkens wanneer je een advertentie aanmaakt of een advertentie bewerkt, word je, na het indienen van je advertentie, doorverwezen naar de boost-pagina waar je een boost kan selecteren (of boosting overslaan en er zo voor kiezen dat de advertentie gratis blijft).

Voor een reeds bestaande advertentie zijn er twee manieren om de advertentie te boosten:

1) Ga naar de advertentie op de website en klik op "Boost deze advertentie" (zie afbeelding hieronder).

Je wordt dan doorverwezen naar de boost-pagina waar je een boost voor je advertentie kan selecteren.

2) Door naar ''Mijn Advertenties'' te gaan in je account sectie, kan je op ''Boost'' klikken op de advertentie die je wilt boosten.

Meerdere boosts voor dezelfde advertentie

Als je advertentie momenteel een boost heeft, kan je meer boosts kopen als je wilt upgraden naar een boost die langer duurt. De nieuwe boost zal starten nadat je bestaande boost verlopen is.