Welke verschillende soorten advertenties zijn er?

Op PuppyPlaats zijn er verschillende advertentiegroepen. In dit artikel helpen we je op weg om het juiste advertentietype te vinden.

Honden ter Adoptie:

Huisdieren die ter adoptie gesteld worden zijn eerder in bezit zijn geweest van een ander en zijn nu op zoek naar een nieuw huis. Adoptie gaat altijd gepaard met een vergoeding. Dit kunnen kosten omvatten als veterinaire zorg, eerste vaccinaties, sterilisatie/castratie etc.

Honden te Koop:

Een huisdier dat is gefokt en/of opgevoed in zijn huidige huis door een fokker, of individuele verkoper. Zorg er altijd voor dat je de minimumleeftijd in acht neemt bij het herplaatsen van een huisdier. Op PuppyPlaats is dat minimaal 8 weken.

Honden ter Dekking:

Een dekreu is een geregistreerde reu die voor de fok wordt aangehouden. Een dekreu is niet gecastreerd en zal kunnen paren met een loopse teef. Een dekreu moet ouder zijn dan 18 maanden en bij voorkeur op gezondheid getest zijn.

Gezochte Honden:

Dit is een advertentie waarin je aangeeft waar je naar op zoek bent.