Welkom
Inloggen

Hoe maak ik melding van een advertentie?

We hebben een toegewijd team dat advertenties op PuppyPlaats beoordeelt. We vertrouwen echter op onze community om problemen te melden die ons team mogelijk over het hoofd ziet en we beoordelen elke melding die naar ons wordt verzonden grondig.

Redenen voor het melden van een advertentie

We moedigen je aan om advertenties te melden waarvan je denkt dat ze om een van de volgende redenen moeten worden gesloten en verwijderd:

  • De advertentie is niet langer relevant
  • De advertentie lijkt nep
  • De advertentie bevat onjuiste informatie

Een advertentie melden

Er zijn twee verschillende manieren om een advertentie te melden:

  1. Meld de advertentie door een ticket in te dienen via ons ondersteuningsportaal, gebruik deze link en selecteer "Advertentie of adverteerder melden" als reden om contact met ons op te nemen.
  2. Om een specifieke advertentie te melden, klik je op "Advertentie melden" onder het profiel van de adverteerder (zie afbeelding hieronder). Hierna verschijnt een pop-upvenster waarin je wordt gevraagd details in te vullen waarom je de gebruiker wilt rapporteren.

Als je de gebruiker achter de advertentie wilt rapporteren, lees je in dit artikel hoe je dit kunt doen.

Wat te vermelden bij het melden van een advertentie

Raadpleeg dit artikel voor meer informatie over wat je dient te vermelden bij het melden van een advertentie en/of gebruiker.

Als je meer hulp nodig hebt

Als dit artikel je vraag niet beantwoordt, kun je natuurlijk contact met ons opnemen door op de onderstaande knop te klikken:

Contact 

Was dit antwoord nuttig? Ja Nee

Feedback versturen
Het spijt ons dat we u niet hebben kunnen helpen. Als u feedback geeft, kunnen we het artikel verbeteren.