Hoe kan ik mijn advertenties bewerken?

Je advertenties bewerken

1. Klik op het profiellogo in de rechterhoek van de PuppyPlaats startpagina en selecteer "Mijn advertenties", of selecteer "Mijn advertenties" in de linkerzijbalk in je account.
  2. Voor de advertentie die je wilt bijwerken, klik je op de knop "Bewerken" om de gewenste wijzigingen door te voeren (zie onderstaande afbeelding).
  3. Als je klaar bent, klik je op "Verzenden".
  4. Selecteer een optie om je advertentie te boosten (voor meer informatie over boosts, bekijk dit artikel) of selecteer dat je er geen wilt.

Je contactgegevens bewerken

Volg de instructies in dit artikel om je algemene contactgegevens te bewerken. Nieuwe advertentie die je plaatst, gebruiken automatisch de gegevens die je in je account hebt opgeslagen. Bestaande advertenties worden echter niet automatisch bijgewerkt. Daarom moet je elke afzonderlijke advertentie met je nieuwe contactgegevens bijwerken om ervoor te zorgen dat je bestaande advertenties up-to-date zijn.