Welkom
Inloggen

Hoe kan ik inactieve advertenties opnieuw openen?

Inactieve advertenties heropenen

Soms worden advertenties inactief - lees hier waarom.

Je kunt ze heropenen door naar "Mijn Advertenties" te gaan, "Inactief" te selecteren, en op de knop "Heropenen" te klikken (zie afbeelding hieronder). Je advertentie zal nu opnieuw ter beoordeling worden verzonden, net als een nieuw aangemaakte advertentie. 

Als je meer hulp nodig hebt

Als dit artikel je vraag niet beantwoordt, kan je natuurlijk contact met ons opnemen door op de onderstaande knop te klikken:

Contact 

Was dit antwoord nuttig? Ja Nee

Feedback versturen
Het spijt ons dat we u niet hebben kunnen helpen. Als u feedback geeft, kunnen we het artikel verbeteren.