Veelvoorkomende redenen waarom je identiteitsverificatie kan worden afgewezen

Onfido controleert:

Je identiteitsbewijs

Dat je selfie overeenkomt met de foto in je identiteitsbewijs

Er zijn meerdere redenen waarom je ID kan worden geweigerd. Raadpleeg de reden in de afwijzingsmail voor de details die op je van toepassing zijn.

Bevestig dat je document en de ingezonden foto's voldoen aan de volgende standaard:

Gegevensconsistentie: Komen de ingediende gegevens exact overeen met de gegevens op je identiteitsdocument?

Zorg ervoor dat je je exacte wettelijke naam gebruikt en dat je dubbel hebt gecontroleerd of je je geboortedatum in het juiste formaat gebruikt.

Integriteit van de afbeelding: Is de ingediende afbeelding duidelijk en van hoge kwaliteit?

Zorg ervoor dat de afbeelding duidelijk en niet wazig is.

Gelijk gezicht: Is de selfie van hoge kwaliteit waarbij je gezicht niet onscherp is?