Hoe begin ik met de identiteitsverificatie?

Je kunt het identificatie-verificatieproces op een van de drie manieren starten:

1. Ons moderatieteam kan je vragen om je identificatie te verifiëren als je een advertentie uploadt in een categorie waar wij hoge betrouwbaarheid- en veiligheidseisen stellen. In dit geval zul je een e-mail ontvangen met de link naar de identifiteits-verificatie aanvraag.
  2. Als je een advertentie uploadt, zal er een optionele laatste stap zijn waar je kunt kiezen om je identiteit vrijwillig te verifiëren.
  3. Je kunt je identiteit verifiëren onder de mijn account sectie. Er is een knop onder je gebruikersgegevens waar je het proces kunt starten.

Als je meer hulp nodig hebt

Als dit artikel je vraag niet beantwoordt, kunt u natuurlijk contact met ons opnemen door op de onderstaande knop te klikken: