Wat moet ik doen als mijn identiteitsverificatie is afgewezen?

Als je aanvraag wordt afgewezen, ontvang je een e-mail waarin je wordt geïnformeerd over de reden van de afwijzing. Volg het advies op en dien je identiteitsverificatie opnieuw in.

Let op: we beperken het aantal keren dat een gebruiker een identificatieverificatie kan proberen tot drie keer per gebruiker. Dit limiet is het gevolg van beperkingen van onze ID-verificatiepartner.