Welkom
Inloggen

Kan ik advertenties plaatsen voor zwerfhonden uit het buitenland?

Alleen geregistreerde zwerfhondenopvanglocaties kunnen advertenties voor buitenlandse zwerfhonden plaatsen

Als particulier kun je geen advertenties plaatsen voor buitenlandse zwerfhonden voor herplaatsing in Nederland via PuppyPlaats. Je dient geregistreerd te zijn als opvangcentrum/stichting op PuppyPlaats (lees hier meer over accounttypes). Je moet ook werken/vrijwilliger zijn voor de officiële instelling/stichting, of hun toestemming hebben dat je advertenties namens hen plaatst.

Dit type account is voor in Nederland/België geregistreerde stichtingen en opvangcentra. Een geldig registratienummer is vereist. Je kunt een logo en de informatie over je opvangcentrum uploaden naar je account.

Alle dieren die geadverteerd worden moeten ook momenteel in de Nederland wonen en de advertentie moet de postcode bevatten waar het dier momenteel woont. PuppyPlaats kan niet worden gebruikt om te adverteren voor dieren die niet in Nederland zijn.

Indien je onze volledige voorwaarden van adverteren op de PuppyPlaats website wenst te bekijken, gelieve de volgende pagina te bekijken.

Als je meer hulp nodig hebt

Als dit artikel je vraag niet beantwoordt, kun je natuurlijk contact met ons opnemen door op de onderstaande knop te klikken:

Contact 

Was dit antwoord nuttig? Ja Nee

Feedback versturen
Het spijt ons dat we u niet hebben kunnen helpen. Als u feedback geeft, kunnen we het artikel verbeteren.