Welke honden staan we niet toe?

Wij streven ernaar een veilige omgeving te bieden voor zowel honden als hun verzorgers. We werken nauw samen met lokale partijen en dierenwelzijnsorganisaties om te voorkomen dat bekende broodfokkers onze website gebruiken en ervoor te zorgen dat de advertenties op PuppyPlaats zowel ethische als wettelijke vereisten volgen.

BELANGRIJK: In aanvulling op ons beleid, zijn al onze gebruikers en bezoekers verplicht om de lokale wetten te volgen. Wij behouden ons het recht om advertenties te verwijderen die wij ongeschikt achten voor PuppyPlaats. Als je een advertentie ziet die niet in overeenstemming is met ons beleid, meld de advertentie dan om het onder de aandacht van ons team te brengen (zie hier hoe).

De volgende honden zijn niet toegestaan op PuppyPlaats

1. Wij accepteren geen advertenties voor "designer" honden en wij zullen elke advertentie verwijderen die beschrijvingen bevat met woorden zoals "Micro", "Teacup" (of een variatie van), "Miniatuur" (tenzij het gaat om een miniatuur stamboom ras), "Designer" of andere soortgelijke uitdrukkingen.
  2. We staan geen advertenties toe voor dieren die voor de verkoop zijn geïmporteerd naar Nederland.