Aan welke eisen moet ik voldoen om in de Lijst van Raad van Beheer geregistreerde fokkers te komen?

Je wachtwoord wijzigen

Om in de Lijst van fokkers van stoomhonden te verschijnen, moet je je Kennelregistratie bij de Raad van Beheer hebben geüpload. Lees hier hoe je dit kunt doen.

Nadat je je licentie hebt geüpload en deze is goedgekeurd door ons Trust & Safety-team, kun je de gegevens van je Fokkerij Gids-profiel invullen. Ga naar je accountgegevens en scroll naar beneden naar Fokkersprofiel.

Let op: als dit niet zichtbaar is, moet je je licentie uploaden en/of wachten totdat het Trust & Safety-team deze heeft goedgekeurd.