Wat betekent het wanneer een fokker in de ‘Fokkers van stoomhonden’-lijst staat?

Fokkers van stamboomhonden

Een hond met een officiële stamboom is altijd geregistreerd bij de Raad van Beheer, een organisatie die verantwoordelijk is voor de registratie en het beheer van stambomen in Nederland. Fokkers in deze lijst hebben hun kennelregistratie bij de Raad van Beheer bij ons aangeleverd. Je kunt hier meer lezen over wat een stamboomhond precies inhoudt. Vraag echter altijd zelf nog naar de papieren van de ouderhonden!