Welcome
Login

Een advertentie aanmaken

Verkopers kunnen advertenties voor honden (te koop, adoptie of ter dekking) plaatsen

Kopers kunnen ook gezocht advertenties aanmaken om te zoeken naar een bepaalde hond die ze momenteel niet kunnen vinden op PuppyPlaats.

Een advertentie aanmaken

Volg de onderstaande instructies om een advertentie aan te maken op PuppyPlaats.

  1. Log in op je PuppyPlaats account en klink op de "+ Nieuwe Advertentie" knop in de rechterbovenhoek van de PuppyPlaats website (zie afbeelding hieronder).
  2. Selecteer de categorie die van toepassing is op je advertentie:
    • Kies of je adverteert voor verkoop, adoptie of ter dekking. Als je op zoek bent naar een hond kun je gebruik maken van een gezocht advertentie.
  3. Vul de overige details van je advertentie in en klik op "Verzenden" nadat je de samenvatting van de advertentie hebt nagekeken.

    - Je bent verplicht om een geldig Nederlands of Belgisch telefoonnummer in te vullen voor je advertentie - dit is één van de manieren waarop wij je identiteit verifiëren (Let op: Dit is de ENIGE keer dat PuppyPlaats sms-berichten stuurt naar hun gebruikers. Als je een ander type tekstbericht ontvangt dat claimt van PuppyPlaats te zijn, kan dit mogelijk een phishing-poging zijn - lees daar hier meer over). Je kunt later kiezen of je je telefoonnummer wel of niet in je advertentie wilt vermelden (bekijk hierhoe je dat kunt doen).
    - Voor meer informatie over onze aanbetalingsservice voor verkopers, bekijk dit artikel.

  4. Kies je boost-optie (meer informatie over boosts vind je hier).

Gefeliciteerd! Je hebt nu een advertentie aangemaakt op PuppyPlaats! Je kunt deze op elk moment bekijken onder "Mijn advertenties"

Wanneer wordt mijn advertentie geplaatst?

Om er zeker van te zijn dat de advertenties echt zijn en de vereiste informatie bevatten, zal ons Trust & Safety team de advertenties handmatig controleren. Totdat je advertentie is geaccepteerd, zal er een teken op staan met de tekst "IN BEHANDELING" (zie onderstaande afbeelding).

Over het algemeen, als alle informatie in de advertentie goed is en er geen problemen zijn ontdekt, worden advertenties kort na indiening gepubliceerd. Anders kan het langer duren.

Soms worden advertenties afgewezen door ons Trust & Safety team omdat ze niet voldoen aan onze advertentievereisten. Bekijk dit artikel voor meer informatie.

Hoe kan ik mijn advertentie wijzigen?

Als je gegevens in je advertentie wilt wijzigen, kun je dit later altijd doen. Bekijk dit artikel voor meer informatie over hoe je dit kunt doen.

Als je meer hulp nodig hebt

Als dit artikel je vraag niet beantwoordt, kun je natuurlijk contact met ons opnemen door op de onderstaande knop te klikken:

Contact


Did you find it helpful? Yes No

Send feedback
Sorry we couldn't be helpful. Help us improve this article with your feedback.