Wat te vermelden bij het melden van een advertentie en/of gebruiker

Om ervoor te zorgen dat we een advertentie volledig kunnen beoordelen, zouden wij je dankbaar zijn als je bewijsmateriaal of de volgende informatie die voor je klacht van belang kan zijn, zou kunnen verstrekken.

De informatie die wij nodig hebben

• Een kopie van de originele advertentie link(s) - zelfs als de advertenties nu gesloten zijn kan de informatie gevonden worden in de browser geschiedenis die je hebt;
  • Alle aanvullende advertentielinks van onze of een andere website waarvan je denkt dat ze verband houden;
  • Kopieën van correspondentie tussen jou en de verkoper;
  • Details van om het even welke contactinformatie je door de verkoper met inbegrip van telefoon, e-mail, adres enz. werd gegeven. - dit is zeer belangrijk in het lokaliseren van de advertentie/het account als je niet in staat bent om de advertentielink terug te vinden;
  • Kopie van elke overeenkomst van bezichtiging / aanbetaling / verkoop die is gemaakt;
  • Kopie van alle documenten die zijn verstrekt op het moment van verkoop/aanbetaling/het naar huis brengen van het dier;
  • Kopie van een eventueel ondersteunend dierenartsrapport;
  • Bevestiging van gedane betaling.

Je kunt er zeker van zijn dat geen van je gegevens aan de verkoper bekend worden gemaakt bij het indienen van een melding en dat het ondersteunende bewijsmateriaal alleen wordt gebruikt om ons te helpen bij ons onderzoek.