Hoe zoek ik naar advertenties op PuppyPlaats?

Dit artikel gaat over hoe te zoeken naar advertenties op PuppyPlaats:

Zoeken naar advertenties

Er zijn drie manieren om naar advertenties te zoeken PuppyPlaats:

1. Op de hoofdpagina kun je direct zoeken, of je kunt navigeren naar advertenties van je keuze met behulp van de gegeven categorie knoppen (zie afbeeldingen hieronder).
  2. Wanneer je niet op de hoofdpagina bent, kun je de zoekbalk bovenaan de pagina gebruiken (zie onderstaande afbeelding).
  3. Je kunt ook naar de verschillende advertentiecategorieën navigeren via het menu aan de linkerzijde van de zijbalk.

De weergave wijzigen

Je kunt de weergave sorteren op de gepubliceerde datum en de prijs.

Je resultaten filteren

Om je zoekopdracht verder te specificeren, kun je gebruik maken van de filters in de linker zijbalk van je zoekresultaten (zie onderstaande afbeelding). Je kunt filteren op:

• Type vermelding
  • Ras
  • Stad/Regio
  • Prijs
  • Vachtkleur
  • Leeftijd
  • Adverteerder Type

Opgeslagen Zoek-alerts

Als je een bepaalde zoekopdracht vaak maakt, kun je de zoekopdracht opslaan (zie dit artikel voor hoe dit te doen) en waarschuwingen ontvangen wanneer nieuwe advertenties die aan je zoekcriteria voldoen verschijnen op PuppyPlaats.

Favoriete advertenties

Bekijk dit artikel om te zien hoe je advertenties als favoriet kunt markeren.