Hoe kan ik advertenties die ik leuk vind opslaan (favoriete advertenties)?

Een advertentie als favoriet markeren

Als er een bepaalde advertentie is die je leuk vindt en je wilt deze onthouden voor later, dan kun je deze als favoriet markeren door op het hartsymbool op de advertentie te klikken (zie onderstaande afbeelding).

Alle advertenties die je als favoriet hebt gemarkeerd, worden opgeslagen onder "Favoriete advertenties(zie onderstaande afbeelding), in je account.

Advertenties die inactief zijn geworden

Indien je zich herinnert een advertentie als favoriet te hebben gemarkeerd, maar deze niet terug kunt vinden onder "Favoriete advertenties", dan kan het zijn dat de advertentie om verschillende redenen is gesloten. Vink het vakje "Inactieve advertenties opnemen" aan om gesloten advertenties te zien (zie onderstaande afbeelding).