Welcome
Login

Hoe voeg ik informatie toe aan mijn fokkerspagina?

Upload informatie over je kennel

Wanneer je de upload van je kennelregistratie is goedgekeurd kun je je profiel aanvullen. Scroll op je accountpagina naar beneden naar het gedeelte ‘Fokkersprofiel’. Hier kun je iets schrijven over jou als fokker en/of je kennel. Vertel bijvoorbeeld over je fokwijze, je passie en toekomstplannen.

Voeg vervolgens foto’s toe om een impressie te geven van je kennel. We adviseren een foto van jezelf, de leefomgeving van de pups en foto’s van de pups zelf.

Selecteer vervolgens de rassen die je fokt. Wanneer je aangeeft welke rassen je fokt, word je zichtbaar in de Fokkerspagina.

Minstens één ras is vereist, maar je kunt er meerdere kiezen indien dit het geval is.

Let op, je verschijnt pas in de fokkersgids als je eerste advertentie is goedgekeurd. Dit is een veiligheidsmaatregel om er zeker van te zijn dat we geschikt zijn voor de kwaliteit van dierenwelzijn voordat een fokker wordt toegevoegd aan de gids.

Hoeveel rassen kan ik toevoegen?

Vandaag kun je drie rassen toevoegen aan je fokkersprofiel. Als je meer dan drie rassen fokt, kies dan je meest gefokte rassen.

Als je meer hulp nodig hebt

Als dit artikel je vraag niet beantwoordt, kun je natuurlijk contact met ons opnemen door op de onderstaande knop te klikken:

Contact

Did you find it helpful? Yes No

Send feedback
Sorry we couldn't be helpful. Help us improve this article with your feedback.