Checklist voor herplaatsing voor verkopers

Bij PuppyPlaats is dierenwelzijn en veiligheid van de honden onze nummer één prioriteit. Als een verantwoordelijke verkoper, zorg ervoor dat je de onderstaande checklist doorleest voordat je jouw hond herplaatst:

1. Regel een bezichtiging bij voorkeur bij je thuis, als dat niet mogelijk is regel dan een digitale bezichtiging.
  2. Zorg ervoor dat het huisdier voldoet aan de leeftijdseisen voor adoptie.
  3. Zorg ervoor dat het huisdier in goede gezondheid verkeert, neem het huisdier mee naar de dierenarts voor een gezondheidscheck. De koper moet ook in staat worden gesteld om het huisdier mee te nemen naar de dierenarts voor een gezondheidscontrole.
  4. Zorg ervoor dat je de koper voorziet van het juiste papierwerk, bijvoorbeeld, microchip documentatie, stamboom (wanneer je een hond laat herplaatsen met een stamboom), vaccinatie gegevens, etc.
  5. Zorg ervoor dat je in bezit bent van een rijbewijs of paspoort. Dit is nodig voor onze aanbetalingsservice.