Wil je je dekreu aanbieden?

Afhankelijk van het ras kunnen er aanbevolen gezondheidstests zijn die je hond moet ondergaan - je dierenarts kan je hierbij helpen. Elke dekreu op onze website moet minimaal 18 maanden oud zijn.

Bekijk onze handleidingen over het kopen van een dekreu

Onze hondenrasprofielen bevatten informatie over alle relevante gezondheidstests die worden aanbevolen voor je specifieke ras.

Als je meer hulp nodig hebt

Als dit artikel je vraag niet beantwoordt, kun je contact met ons opnemen door op de onderstaande knop te klikken: