Wachtwoord opgeslagen in browser

Automatische inloggegevens/opties worden verstrekt door je browser/telefoon/device die je gebruikt en zijn geen instellingen binnen de PuppyPlaats website of app.

Hoe opgeslagen wachtwoorden te wijzigen

Afhankelijk van de browser of het apparaat dat je gebruikt, zullen de opties om dit te updaten variëren. Bekijk deze link over hoe je opgeslagen wachtwoorden in je browser kunt bijwerken of verwijderen.