Welcome
Login

Tips voor het creëren van een overtuigende en betrouwbare advertentie

Bij PuppyPlaats begrijpen we het belang van het creëren van effectieve advertenties, terwijl we te allen tijde de veiligheid van zowel de kopers als de pups voorop stellen.

We hebben 9 waardevolle tips opgesteld die je helpen om betekenisvolle connecties te maken met geïnteresseerde kopers, terwijl je je pups op een verantwoorde manier promoot:

Volledige beschrijving van je pups

Heldere en volledige informatie stelt geïnteresseerde kopers in staat om weloverwogen keuzes te maken en contact op te nemen met een goed idee van wat ze kunnen verwachten.


Neem de tijd om een uitgebreide beschrijving te geven van de pups en hun oudere honden. Vertel over het ras en bijpassende persoonlijkheden, kenmerken en specifieke behoeften. Benoem het aantal reutjes en teefjes in het nest, en beschrijf hun unieke uiterlijk en karaktereigenschappen. Potentiële kopers zullen deze details waarderen en het geeft ze een gevoel van vertrouwen en kennis en kunde van jou als fokker.


Hoogwaardige foto’s van je pups

Laat je honden in het beste licht zien met heldere, goed belichte foto's. Een foto van de moeder met haar pups is op PuppyPlaats verplicht. We raden je aan foto's toe waarop ze spelen met hun moeder, dit benadrukt de gezondheid en veiligheid van de pups. Verder raden we aan van elke individuele pup een foto toe te voegen waarop de unieke kenmerken te zien zijn. Een foto zegt meer dan duizend woorden, en dit geldt zeker als het gaat om je pups!


Zoekwoorden voor relevantie

Gebruik in je advertentie trefwoorden voor het ras, kleur, eigenschappen en geslacht. Dit helpt je door meer potentiële kopers gevonden te worden. Je trekt hiermee de aandacht van mensen die specifiek op zoek zijn naar bepaalde eigenschappen, en je maakt je advertentie beter vindbaar.


Verstandige prijsstelling: biedt nooit een hond gratis aan
Bepaal eerlijke prijzen die in lijn zijn met de gezondheid en het welzijn van je pup(s)/hond(en). Het vaststellen van een eerlijke prijs is niet alleen rechtvaardig voor kopers, maar getuigt ook van je zorg en toewijding voor de honden. 

Wil je een hond herplaatsen? Stel deze dan nooit gratis ter adoptie. Honden Dealers kunnen gratis online advertenties gebruiken om deze honden met winst door te verkopen of om ze te gebruiken in illegale hondengevechten. Een andere reden waarom wij dit niet toestaan omdat mensen die op zoek zijn naar een gratis hond helaas mogelijk niet de financiële middelen hebben om goed voor de hond te zorgen.


Om ervoor te zorgen dat je hond naar een goed huis gaat, raden we je aan om de prijs aan te passen en minstens €75,- te vragen. Dit kan potentiële eigenaren helpen die oprecht geïnteresseerd zijn en bereid zijn te investeren in de zorg voor de hond. Het is ook belangrijk om potentiële eigenaren zorgvuldig te screenen en ervoor te zorgen dat ze in staat zijn om een liefdevol thuis op lange termijn te bieden aan de hond. Als je twijfels hebt, is het verstandig om de herplaatsing van de hond niet bij hen te laten plaatsvinden.


Moederhond in beeld (en vader indien mogelijk)
Voeg een foto en/of video toe waarop de moederhond samen met de pups te zien is. Dit gaat over meer dan alleen visuele aantrekkingskracht; het laat zien dat de pups veilig bij hun moeder opgroeien. Als je foto's van de vaderhond hebt, raden we je aan deze ook toe te voegen. Dit helpt potentiële kopers een beter beeld te krijgen van hoe hun pup eruit zal zien wanneer zij volwassen zijn.


Wees warm en betrouwbaar

Wees vriendelijk en geduldig in je interactie met potentiële kopers. Je houding kan het begin zijn van een vertrouwensband. Gebruik het veilige chatsysteem van PuppyPlaats voor communicatie, en als je een ander communicatiemiddel kiest, ga dan voor video-oproepen of persoonlijke ontmoetingen op een veilige locatie.


Up-to-date en informatief

Houd je advertentie up-to-date en voeg wijzigingen toe zodra deze zich voordoen. Dit kan gaan om de beschikbaarheid van een hond, belangrijke mijlpalen, of andere relevante details. Mensen baseren hun beslissing vaak op actuele informatie.


Boosts voor extra weergaven

Maak gebruik van de boosts van PuppyPlaats om je advertenties extra onder de aandacht te brengen. Boosts zijn ontworpen om je advertenties een groter bereik te geven en meer potentiële kopers te bereiken.


Vertrouw op ons Trust & Safety team

Bij twijfel of vragen staat ons toegewijde Trust & Safety team altijd klaar om je te helpen. Alle advertenties worden gecontroleerd voordat ze gepubliceerd worden om ervoor te zorgen dat ze voldoen aan alle normen voor dierenwelzijn en veiligheid. Aarzel niet om ons te mailen wanneer je vragen hebt over het creëren van een advertentie.

Did you find it helpful? Yes No

Send feedback
Sorry we couldn't be helpful. Help us improve this article with your feedback.