Welcome

Mijn berichten worden niet verzonden

Hoe weet ik of iemand mijn bericht heeft ontvangen?

Een vinkje onder je bericht geeft aan dat je bericht naar de andere persoon is verzonden, maar nog niet is gelezen.

De datum en tijd geven aan wanneer het bericht is verzonden. Je kunt op het bericht tikken om te zien of het is afgeleverd of niet.

Een profielfoto onder je laatste bericht geeft aan dat je bericht is gelezen door de ontvanger.

Je kunt ook kijken in de lijst met chatberichten.

Eén vinkje geeft aan dat je bericht is verzonden.

Twee grijze vinkjes geven aan dat je bericht is afgeleverd maar nog niet is gelezen.

Twee groene vinkjes geven aan dat je bericht is gelezen door de ontvanger.

Redenen waarom berichten mogelijk niet worden verzonden

Er zijn een paar factoren die ertoe kunnen leiden dat je berichten niet worden verzonden naar de verkoper met wie je via chat contact hebt opgenomen. Hier zijn een paar voorbeelden:

• De gegevens in je bericht bevatten informatie die op de zwarte lijst staat.
  • Je IP-locatie staat op een zwarte lijst, bijvoorbeeld als je land is geïdentificeerd als een veel voorkomende plaats van waaruit frauduleuze e-mails worden verzonden.

ls dit een probleem voor je blijft en je niet zeker weet waarom, neem dan contact met ons op door op de onderstaande knop te klikken.