Welkom
Inloggen

Kan ik een aanbetaling doen buiten de aanbetalingsservice van Puppyplaats?

Lees hier over de aanbetalingsservice van Puppyplaats.

We raden u aan om geen geld over te maken naar iemand die u nog niet heeft ontmoet en vóór elke bezichtiging om er zeker van te zijn dat u het dier heeft gezien en tevreden bent over de relevante documenten en informatie die u van de verkoper dient te ontvangen. U moet altijd de voorwaarden van de aanbetaling en terugbetaling bespreken voordat u een betaling doet.

Bevestig dat de verkoper oprecht is

U dient dit te verifiëren door een afspraak te maken om de hond of puppy bij de verkoper thuis te bezoeken. Als ze excuses maken of proberen om online geld of een aanbetaling te vragen zonder de hond bij hen thuis te bezoeken, of als de verkoper probeert de puppy's af te leveren of u op een andere locatie dan hun eigen huis probeert te ontmoeten, ga hier dan alstublieft niet mee akkoord.

Betaal NOOIT voor een hond en stuur NOOIT geld als aanbetaling zonder de hond van tevoren bij hem thuis te bezoeken en te zien. Lees ons artikel over het voorkomen van mogelijke oplichting. Gebruik in plaats daarvan ALTIJD de aanbetalingsservice van Puppyplaats als de fokker deze functie heeft ingeschakeld.

Als u een aanbetaling wilt doen

Hoewel we adviseren geen betalingen te doen, begrijpen we dat sommige verkopers om een aanbetaling vragen. Zoals we hierboven hebben vermeld, moet u ervoor zorgen dat u duidelijke afspraken maakt met de verkoper en geen geld betaalt totdat u het dier en de relevante papieren hebt bekeken. De verkoper dient deze aan u te laten zien.

Houd er rekening mee dat Puppyplaats niet controleert of alle verkopers oprecht zijn. U moet er dus voor zorgen dat u de adverteerder thuis bezoekt om dit te bevestigen. Als u niet zeker weet of de verkoper oprecht is, meld dit dan aan ons.

Als u meer hulp nodig heeft

Als dit artikel uw vraag niet beantwoordt, kunt u natuurlijk contact met ons opnemen door op de onderstaande knop te klikken:

Contact 


Was dit antwoord nuttig? Ja Nee

Feedback versturen
Het spijt ons dat we u niet hebben kunnen helpen. Als u feedback geeft, kunnen we het artikel verbeteren.