Welkom
Inloggen

Wilt u uw dekreu aanbieden?

Afhankelijk van het ras kunnen er aanbevolen gezondheidstests zijn die uw hond moet ondergaan - uw dierenarts kan u hierbij helpen. Elke dekreu op onze website moet minimaal 18 maanden oud zijn.

Bekijk onze handleidingen over het kopen van een dekreu

Onze hondenrasprofielen bevatten informatie over alle relevante gezondheidstests die worden aanbevolen voor uw specifieke ras. 

Als u meer hulp nodig heeft

Als dit artikel uw vraag niet beantwoordt, kunt u natuurlijk contact met ons opnemen door op de onderstaande knop te klikken:


Contact 


Was dit antwoord nuttig? Ja Nee

Feedback versturen
Het spijt ons dat we u niet hebben kunnen helpen. Als u feedback geeft, kunnen we het artikel verbeteren.