Welkom
Inloggen

Kan ik advertenties plaatsen voor zwerfhonden uit het buitenland?

Alleen geregistreerde zwerfhondenopvanglocaties kunnen advertenties voor buitenlandse zwerfhonden plaatsen

Als particulier kunt u geen advertenties plaatsen voor buitenlandse zwerfhonden voor herplaatsing in Nederland via Puppyplaats. U dient geregistreerd te zijn als opvangcentrum/stichting op Puppyplaats (lees hier meer over accounttypes). U moet ook werken/vrijwilliger zijn voor de officiƫle instelling/stichting, of hun toestemming hebben dat u advertenties namens hen plaatst.

Dit type account is voor in Nederland/Belgiƫ geregistreerde stichtingen en opvangcentra. Een geldig registratienummer is vereist. U kunt een logo en de informatie over uw opvangcentrum uploaden naar uw account.

Alle dieren die geadverteerd worden moeten ook momenteel in de Nederland wonen en de advertentie moet de postcode bevatten waar het dier momenteel woont. Puppyplaats kan niet worden gebruikt om te adverteren voor dieren die niet in Nederland zijn.

Indien u onze volledige voorwaarden van adverteren op de Puppyplaats website wenst te bekijken, gelieve de volgende pagina te bekijken.

Als u meer hulp nodig heeft

Als dit artikel uw vraag niet beantwoordt, kunt u natuurlijk contact met ons opnemen door op de onderstaande knop te klikken:

Contact 

Was dit antwoord nuttig? Ja Nee

Feedback versturen
Het spijt ons dat we u niet hebben kunnen helpen. Als u feedback geeft, kunnen we het artikel verbeteren.