Welkom
Inloggen

Waarom wordt mijn advertentie niet geplaatst?

Een aanzienlijk deel van de geplaatste advertenties komt nooit live op de Puppyplaats website de eerste keer dat ze gecontroleerd worden, omdat ze niet voldoen aan onze gebruiksvoorwaarden of advertentie richtlijnen.

Hieronder geven we een lijst van de meest voorkomende redenen waarom advertenties worden geweigerd en geven we wat advies om ervoor te zorgen dat uw advertenties zo snel mogelijk live gaan op de Pets4Homes website. Zie meer gedetailleerde regels voor het plaatsen van advertenties hier.

 1. Vul uw volledige en juiste adres en gegevens in

  Wij hebben uw volledige en correcte adres en andere gegevens nodig op uw profiel. Dit moet zowel uw huisnummer als straatnaam omvatten. Dit is alleen voor intern gebruik en zal niet publiekelijk op de website worden getoond. Het kan nodig zijn dat wij u vragen om uw naam en adres te verifiëren door ons een foto van uw rijbewijs of ander identiteitsbewijs te sturen. Als u niet bereid bent uw correcte naam en volledige adresgegevens in te vullen op uw Puppyplaats account, maak dan alstublieft geen advertentie aan, aangezien wij dan niet bereid zijn deze goed te keuren. Klik hier om je profiel te bewerken en te bekijken op je account pagina.

 2. Voeg een foto van de ouders van de puppy's toe
  Houd er rekening mee dat we vereisen dat advertenties zowel duidelijke en recente foto's van de honden bevatten. Wanneer het om puppy's gaat moet de advertentie ook foto's van hun ouders bevatten. Dit is zeer belangrijk voor potentiële kopers om te zien hoe de puppy's eruit kunnen zien als ze volgroeid zijn.

 3. Beschrijf de hond/puppy die je te koop/ter adoptie stelt nauwkeurig

  Elk huisdier dat wordt geadverteerd moet nauwkeurig worden beschreven en in de juiste categorie worden geadverteerd. Als het huisdier een gemengd ras is, dan moet het in de categorie "Bastaard" staan. In de titel en de beschrijving moeten de ouders van het huisdier volledig beschreven worden en vermeld worden van welke rassen ze een mix zijn. Veel advertenties worden afgewezen in de goedkeuringsfase omdat adverteerders kruisingen van rassen in de verkeerde categorie plaatsen en geen volledige beschrijving geven, of omdat ze potentiële kopers misleiden door hen te laten denken dat ze een ras met stamboom kopen in plaats van een gemengd ras.

 4. Gebruik slechts één account

  Veel mensen proberen meerdere accounts aan te maken met verschillende namen en adressen. Dit is tegen onze gebruiksvoorwaarden. Als u een account bij ons heeft die is geblokkeerd of uitgeschakeld, probeer dan niet een nieuw account aan te maken. Neem contact met ons op over uw oorspronkelijke account, zodat wij de problemen met dit account kunnen oplossen. Elk dubbel account zal resulteren in een blokkering van al uw accounts. Het voordeel van het gebruik van uw originele account is dat advertenties gemaakt door oudere accounts tot 30% meer reacties krijgen. Dit komt omdat potentiële kopers advertenties geplaatst door lange termijn leden meer vertrouwen.

 5. Gebruik het juiste Accounttype

  Als u 3 of meer verschillende huisdieren adverteert in een periode van 12 maanden, moet u uw accounttype wijzigen in "Fokker". 

De Puppyplaats website is ontworpen om zo gebruiksvriendelijk mogelijk te zijn. We willen graag dat elke advertentie goedgekeurd kan worden en live gaat op de website. Dit zonder dat ze het goedkeuringsproces meerdere keren moeten doorlopen. Zorg er daarom voor dat u het advies hierboven leest en uw volledige correcte persoonlijke en adresgegevens invult, uw huisdier volledig en nauwkeurig beschrijft, inclusief foto's van het huisdier en de ouders opgeeft wanneer u een advertentie opzet. Zo kan uw advertentie zo snel mogelijk worden goedgekeurd.

Om onze volledige algemene voorwaarden te lezen, klik hier.

Als u meer hulp nodig heeft

Als dit artikel uw vraag niet beantwoordt, kunt u natuurlijk contact met ons opnemen door op de onderstaande knop te klikken:

Contact 

Was dit antwoord nuttig? Ja Nee

Feedback versturen
Het spijt ons dat we u niet hebben kunnen helpen. Als u feedback geeft, kunnen we het artikel verbeteren.