Hoe neem ik contact op met verkopers over hun advertentie?

Contact opnemen met een verkoper

Er zijn twee manieren waarop je contact kunt opnemen met een verkoper met betrekking tot zijn advertentie (zie onderstaande afbeelding):

1. Neem contact op via de Puppyplaats chat
    - Je kunt al je gesprekken met verkopers zien door op het   icoontje in de rechterbovenhoek te klikken
  2. Neem contact op via de telefoon - verkopers kunnen kiezen of ze hun telefoonnummer wel of niet willen tonen bij hun advertenties, dus het is niet vanzelfsprekend dat deze optie beschikbaar is..