Welkom
Inloggen

Hoe boost ik mijn advertentie(s)?

Door uw advertentie te boosten kunt u uw advertentie beter zichtbaar maken voor gebruikers die zoeken naar huisdieren, diensten, evenementen of accessoires op Puppyplaats. In dit artikel leest u hoe u uw advertentie kunt boosten, en wat de verschillende boost-opties voor u zijn.

Boost Type's

Alle boosts gelden voor verschillende periodes (3, 7 of 15 dagen) en er zijn momenteel drie verschillende boost-pakketten die drie verschillende functies hebben:

  • HighlightUw advertentie wordt uitgelicht, wat betekent dat het twee extra foto's krijgt terwijl het ook de boost badge heeft. Dit maakt uw advertentie beter zichtbaar in de zoekresultaten en het zal ook in de bovenste sectie van de zoekresultaten te vinden zijn.

  • Omhoogplaatsing -  Uw advertentie zal elke 24 uur omhooggeplaatst worden naar de top van de zoekresultaten zo lang de advertentie is geboost.  
  • Boost sectie - Uw advertentie zal worden weergegeven in een aparte boost sectie samen met andere boosted advertenties, die zich bovenaan de zoekresultaten bevindt. Het zal ook een boost-ster hebben. 


Hier zijn de verschillende boost types die u kunt toepassen op uw advertentie:

  • Klein (S) - Uw advertentie wordt 3 dagen lang geboost.
  • Medium (M) - Uw advertentie wordt 7 dagen lang geboost.
  • Groot (L) - Uw advertentie wordt 15 dagen lang geboost.

Uw advertentie boosten

Telkens wanneer u een advertentie aanmaakt of een advertentie bewerkt, wordt u, na het indienen van uw advertentie, doorverwezen naar de boost-pagina waar u een boost kunt selecteren (of boosting overslaan en er zo voor kiezen dat de advertentie gratis blijft).

Voor een reeds bestaande advertentie zijn er twee manieren om de advertentie te boosten:

1) Ga naar de advertentie op de website en klik op "Boost deze advertentie" (zie afbeelding hieronder).

U wordt dan doorverwezen naar de boost-pagina waar u een boost voor uw advertentie kunt selecteren. 

2) Door naar ''Mijn Advertenties'' te gaan in uw account sectie, kunt u op ''Boost'' klikken op de advertentie die u wilt boosten.

Hoe u kunt zien of uw advertentie een boost heeft gekregen

U kunt op twee manieren zien of uw advertentie een boost heeft gekregen:

1) In de "Mijn advertenties" sectie van uw profiel, zult u zien dat uw boosted advertentie een Boost badge zal hebben evenals een Boost Ster (zie illustratie hieronder)

2) Op de advertentie details pagina, zult u dezelfde Boosted badge zien in de linkerbenedenhoek van de fotogalerij (zie illustratie hieronder)


Meerdere boosts voor dezelfde advertentie

Als uw advertentie momenteel een boost heeft, kunt u meer boosts kopen als u wilt upgraden naar een boost die langer duurt. De nieuwe boost zal starten nadat uw bestaande boost verlopen is.

Als u meer hulp nodig heeft

Als dit artikel uw vraag niet beantwoordt, kunt u natuurlijk contact met ons opnemen door op de onderstaande knop te klikken:

Contact 

Was dit antwoord nuttig? Ja Nee

Feedback versturen
Het spijt ons dat we u niet hebben kunnen helpen. Als u feedback geeft, kunnen we het artikel verbeteren.