Bewaarde zoekopdrachten

Een zoekopdracht opslaan

Als er een bepaalde zoekopdracht is die je vaak uitvoert op Puppyplaats, kan je je zoekopdracht opslaan door op de knop "Zoekopdracht opslaan" te klikken (zie onderstaande afbeelding) wanneer je al je geselecteerde filters hebt toegepast (zie dit artikel voor meer informatie).

Het bekijken van uw bewaarde zoekopdrachten

U kunt uw bewaarde zoekopdrachten op elk gewenst moment bekijken onder "Bewaarde zoekopdrachten" in uw account, en teruggaan naar de specifieke zoekopdracht door te klikken op de knop "Advertenties weergeven" (zie afbeelding hieronder).

Activeren van bewaarde zoekopdrachten

Als je notificaties wilt ontvangen wanneer een nieuwe advertentie met jouw zoekcriteria wordt geupload naar Puppyplaats, kun je het vakje aanvinken op de opgeslagen zoekopdracht waarvan je op de hoogte wilt worden gebracht.